BilglasCentralen

Historia

Sedan 1960.

om-oss--gron-1000.jpg

Sedan 1960

 

Historia

BilglasCentralen har sedan starten 1960 förfinat hantverket glasmästeri till perfektion. Alla detaljer är viktiga. Ingenting lämnas åt slumpen. BilglasCentralen har idag avtal med samtliga relevanta försäkringsbolag och kan därmed utföra glastjänster på nästintill alla fordon.

Glastjänsterna omfattar glasbyte, stenskottslagning, solfilmsmontering och strålkastarpolering för fordon i alla storlekar. Fokus ligger på person- och transportbil, men BilglasCentralen utför lika skickligt glastjänster på lastbilar, bussar och truckar med mera.

Bilglascentralen utför även icke fordonsrelaterade glastjänster, exempelvis glas till dusch, balkong och växthus osv.

Historia

Vissa säger att allt var bättre förr. Det är givetvis inte sant även om mycket var bra. BilglasCentralens motto sedan starten 1960 har varit att göra varje dag lite bättre än den förra. Vi har inte alltid lyckats men ambitionen har förblivit den samma. Vi är inte i mål än på ett tag men vi är på god väg.

Nästa år ser vi fram emot att få fira vår 60-års dag, tillsammans med dig. Vår största tillgång är vår historia. Det är den som gjort oss framgångsrika och som kommer att föra oss in i framtiden. Vi är medvetna om att vi, som Göteborgs äldsta bilglasmästeri, har ett tungt arv att bära. Vi har samlat på oss många lärdomar och minnen och vi har erfarenhet i överflöd. Facklan har förts i arv. Detta är ingen garanti från framtida misstag men det ger oss bra förutsättningar att föra BiglasCentralen in i framtiden.

Det är ingen överdrift att säga att vi kan kunder. Tusentals har passerat genom våra verkstäder. Alla har gjort avtryck och bidragit till vad BilglasCentralen är idag. Det finns nog ingen glastjänst relaterat till fordon som vi inte utfört, men vi är så mycket mer än ett bilglasmästeri. Det till oss spådamer kommit för att laga sina spåkulor eller de som vill glasa in bollen som Rod Stewart sparkade ut på Ullevi under en koncert 1995. Varmt välkommen till framtiden med BiglasCentralen.

 

Kontakt

BILGLASCENTRALEN

Adress
Aröds Industriväg 15,
422 43 Hisings Backa

info@bilglascentralen.se
031-23 43 61

Facebook | Instagram