BilglasCentralen

Tjänster

tjanster_rutbyte.png

Tjänster

 

Person & Transportbil

RUTBYTE

BilglasCentralen är ett auktoriserat glasmästeri och kan byta vindrutor på samtliga bilmodeller. Fackmannamässig utrustning och verktyg används vid samtliga glastjänster. Alla byten utförs samma dag alternativt senast dagen efter.

STENSKOTT

Stenskott är förargliga men inget stort problem. Vi lagar enkelt dina stenskott. Att laga stenskott i tid är ett effektivt sätt att slippa byta hela rutan.

Tunga Fordon

GLASTJÄNSTER

Vi har utfört glastjänster för bussar, lastbilar och entreprenadmaskiner i nära 60 år och kan därför stoltsera med att vara västsveriges mest erfarna glasmästare för tunga fordon. Vi vet därför betydelsen av korta stillestånd. Exempelvis lagar vi stenskott på en bussruta samma dag alternativt senast dagen efter.

Vi utför glastjänster för tunga fordon både på våra specialanpassade verkstäder men också på plats hos kund.
 


Specialglas

VETERANBIL, BUTIK ELLER DUSCHVÄGG?

Vi är erfarna på specialglas. Hos oss kan du köpa specialanpassat glas för alla användningsområden, exempelvis glas till veteranbil, glasdisk till butik, duschvägg i badrum, växthus, inredningsglas (härdat glas), altan- och verandaglas osv.

BilglasCentralen tillverkar måttanpassade väggfasta kontrollspeglas, exempelvis för montering på verkstadsportar och konvexa speglar för montering på justerbara fästen osv.

Övrigt

Strålkastarpolering

Om strålkastarglaset blivit mjölkfärgat och repigt så lyser den dåligt. Vi har fackmannamässig utrustning för att polera dina strålkastare. Istället för att byta ut hela strålkastaren kan polera upp den vilket är billigare. Vi polerar strålkastare för alla fordon och modeller.